Good Food

Word in 1 maand de beste versie van jezelf

Auteur:   Laurianne Ruhé


Preview
Hardcover, 18,5 x 23,5 cm, 200 pagina's, fullcolour, Nederlands, ISBN: 9789055949427

€ 22,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Dit boek staat boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden! Gezond leven betekent niet dat je de rest van je leven worteltjes moet knagen of een dieet moet volgen, integendeel. Met de GoodFood-methode valtgezond eten volgens de 80/20-regel eenvoudig te integreren in je dagelijks leven. Zelfs wanneer je een borrel of feestje hebt, je onderweg bent, op kantoor zit of uit eten gaat. Laurianne Ruhé laat zien dat er voor iedere ongezonde gewoonte, een gezond en vaak nog lekkerder alternatief bestaat. Door slechts een paar ingrediënten te vervangen kun je je favoriete junkfood blijven eten en is het spontaan Good Food geworden.

Naast de uitgebalanceerde recepten en praktische tips zet Laurianne helder uiteen waarom je bepaalde voeding beter kunt laten staan en welke alternatieven er zijn. Begin vandaag nog met het maken van gezondere keuzes en gun jezelf een healthy, happy life! Good Food geeft je energie en maakt stralend, slank en blij!

Laurianne Ruhé is voedingscoach. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die Good Food voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar belangrijkste boodschap: dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. 1 verandering per dag is tenslotte al gauw 365 veranderingen per jaar!

www.goodfoodhetboek.nl 

 

Tags:  voeding 


Reacties

'Het nieuwe Powerfood.'

Vogue.nl

'Een boek boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden.'

Bastiaan van Schaijk

'Het is een prachtig boek. [...] Het leest lekker weg en is absoluut niet moeilijk te begrijpen.'

De Groene meisjes

'Het zijn toegankelijke en smaakvolle recepten waarvoor je geen keukenprins of prinses voor hoeft te zijn maar waardoor je er wel één lijkt.'

Bebio.nl

'Wat ik er goed aan vind, is dat het echt is gericht om hoe je je voedingspatroon kan veranderen, op een heel praktische manier. [...] Het is daarnaast ook een heel mooi vormgegeven boek, waar je echt een goed gevoel van krijgt.'

Endometriosedieet.nl

'Wij zijn fan!'

I believe the hype