Good Food in 20 minuten

Gezond zonder gedoe

Auteur:   Laurianne Ruhé


Hardcover, 18,5 x 23,5 cm, circa 160 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 22,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Heb jij ook chronisch tijdgebrek? Wil je niet uren in de keuken staan, maar wel lekker en gezond eten? Daar hoef je echt geen keukenprinses voor te zijn. In dit vervolg op Good Food 1 vind je nóg meer recepten en praktische tips. Laurianne Ruhé laat zien hoe je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd maakt, zonder gedoe! Ze geeft recepten en tips en tricks voor quickfix-ontbijtjes, voedzame lunches en diners, lekkere snacks en gezonde sapjes en smoothies. Al deze simpele recepten voor een gezonde leefstijl staan binnen 20 minuten op tafel. De recepten zijn gluten-, koemelk- en suikervrij, zodat je de beste versie van jezelf wordt.

Of je nu amper een eitje kunt bakken of al wat handiger bent in de keuken maar meer inspiratie zoekt, Laurianne helpt je bij de momenten waarop het lastig wordt: als je gaat sporten, op kantoor, onderweg en op feestjes en dinnerparty’s. Good Food geeft je energie en maakt stralend, slank en blij!

Laurianne Ruhé is voedingscoach. Eerder verscheen van haar: Good Food. Word in 1 maand de beste versie van jezelf. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die Good Food voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar belangrijkste boodschap: dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. 1 verandering per dag is tenslotte al gauw 365 veranderingen per jaar!

Tags:  voeding 


Reacties

Dit tweede boek van Laurianne Ruhe staat vol handige recepten (lunch, diner, snacks, smoothies) die je binnen twintig minuten in elkaar flanst. En nog lekker en gezond ook, want gluten-, koemelk- en suikervrij.

Cosmopolitan

'Geweldig boek! Ik ben een echte fan van Laurianne, ik houd zo van haar schrijfstijl! Als je begint te lezen kan je gewoon niet meer stoppen. Ook is de lay-out van dit 2e boek weer helemaal geweldig. Dit boek wil je gewoon in je keuken hebben liggen :) Echt een aanrader! Ennuh ook niet onbelangrijk... de recepten zijn easy te maken en super snel klaar! Gewoon een top boek!!'

Lezersreactie

'Super leerzaam. Het eerste boek van Laurianne had ik al in handen en toen ik hoorde dat het tweede boek er aan kwam wist ik al gelijk dat ik een exemplaar wilde bemachtigen. We krijgen ontzettend veel voedingsadviezen op ons af tegenwoordig en er zijn 1001 theorieën over wat gezond is. Sommige dingen laten we nu staan en sommige dingen eten we juist wel. Maar waarom? In het eerste boek legt Laurianne duidelijk uit per voedingsgroep waarom je het wel of beter niet kan eten. Eindelijk snap je waarom je beter geen koemelk kan nemen! Ik wist dat het niet super gezond is, maar waarom? Deel twee is hier een vervolg op. Ze neemt kort alle punten nog even door als een opfriscursus. Maar in dit boek ligt de focus nog meer op koken. En dan dus makkelijk koken, zodat je ook wat hebt voor op kantoor, onderweg of op feestjes. Ik ben dol op het boek van deze schrijfster en heb het al aan meerdere vriendinnen aangeraden. Wil je een gezondere lifestyle? En ook begrijpen waarom je sommige keuzes maakt, dan is dit boek echt voor jou!'

Lezersreactie

'Aanrader! Super boek! Leuke en vooral makkelijke, toegankelijke recepten die echt snel te maken zijn!'

Lezersreactie

'Iedere dag good food op tafel! Heel fijn kookboek, recepten zijn verrassend maar niet moeilijk om te maken. Gezond koken wordt makkelijk en leuk. Ik ben fan!'

Lezersreactie

'Tweede boek van deze voedingscoach en zelfbenoemde health freak. Dit keer met meer recepten. De eerste zestig pagina's bevatten theorie over wat "good food" is en het belang daarvan voor je lichaam en geest. Daarna volgen vijf hoofdstukken met recepten in thema's als sport, kantoor, party time, snacks, diner en onderweg. Aan de hand van sterren wordt de moeilijkheidsgraad van de recepten aangegeven, super easy, easy of cheffie. De recepten zijn gluten-, koemelk- en suikervrij. Er worden wel andere suikers gebruikt als honing, kokosbloem- of palmsuiker. Het boek heeft een aansprekende vormgeving, staat vol met mooie foto's en is gedrukt op mat papier. Het is vlot geschreven en de lezer wordt rechtstreeks met 'je' aangesproken waardoor het vooral bedoeld lijkt voor jongeren. Het past naadloos in de huidige 'gezondheidstrend'. Er wordt geen onderbouwing van de theorie of het toegeschreven heilzame effect van deze manier van eten gegeven. Een index of literatuuropgave ontbreekt eveneens. Eerder verscheen: 'Good food' (2014)*.

NBD Biblion recensie door Aafke Suijker