De wereld van de Happy Pear

Simpel, verrassend en heerlijk eten voor een gezond en gelukkig leven

Auteurs:   David Flynn  |  Stephen Flynn


Hardcover, 17,5 x 23 cm, 272 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 24,95
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden.

In ‘De wereld van de Happy Pear’ vind je meer dan honderd verrassende plantaardige recepten die je doen watertanden, zoals een burger met gegrilde halloumi en zoete chilisaus, groentepaella, spinazie-aardappelkoekjes, soep van waterkers met geroosterde walnoten, een regenboogterrine van groenten en een chocoladetaart met zoute karamel. Ook vind je tips voor een gezonde leefstijl, hoe je kinderen meer groenten en fruit kunt laten eten en hoe je lekker plantaardig kookt, ook als het gaat om een zomerse barbecue of een eivrije pavlova. Ontdek een wereld aan fantastische gerechten die ook nog eens heel gezond zijn!

De Ierse tweelingbroers David and Stephen Flynn waren gewone jongens die wel van een biertje (of twee) en een lekker lapje vlees hielden. Totdat ze – geheel onafhankelijk van elkaar – vegetariër werden. Dat veranderde hun leven en ze ontwikkelden een aanstekelijke passie voor gezond en goed eten. Hun Happy Pear-café, -winkel en -merk zijn inmiddels bekend tot ver buiten Ierland.

www.thehappypear.ie



Reacties

‘Deze geweldige jongens koken altijd ongelooflijk lekker’

Jamie Oliver

‘Echt goed eten dat laat zien dat gezonde gerechten niet saai zijn’ 


Irish Times

Het kookboek wat iedereen eigenlijk echt moet hebben: de wereld van de Happy Pear. Niet alleen omdat de foto's je doen watertanden, maar ook door de boodschap: 'eet meer groenten' en (lifestyle)tips van de Ierse tweelingbroers David en Stephen Flynn. Je vindt er je meer dan honderd verrassende plantaardige recepten in. Ook staan er tips in voor een gezonde leefstijl, hoe je kinderen meer groenten en fruit kunt laten eten en hoe je lekker plantaardig kookt, ook als het gaat om een zomerse barbecue of een eivrije pavlova.

marvelousz.com

Een aanstekelijk en enthousiast kookboek dat stimuleert om zelf vegetarische gerechten uit te proberen, zelfs als je een vleesliefhebber bent.

allesoveretenendrinken.nl