Verkopen

Van afspraak tot klant

Auteur:   Geert Delobelle


Paperback, 14 x 21 cm, 200 pagina's, zwart-wit, Nederlands, ISBN: 9789077432266

   19,95
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verkopen is een prettig geschreven inspiratiebron voor nieuwe en gevorderde verkopers. Dit boek geeft zin om te verkopen: ontdek en verbeter de verkoper in u. Ervaar de hele weg van koude eerste contacten tot aangenaam warme klantenrelaties. En krijg inzicht in de hedendaagse verkoopprocessen: hardselling is out, leve het verkoopsucces met respect voor de klant.

Met een massa tips voor beginnende en doorgewinterde verkopers die hun talent willen vervolmaken, handige checklists voor self-coaching en direct bruikbare documenten voor het rapporteren van uw verkoopactiviteiten.

Ieder mens kan verkopen. Maar niet iedereen doet het op dezelfde manier. Welk verkopertype schuilt er in u? Waarin bent u sterk? Waar kunt u zich nog verbeteren? Gebruik dit boek om uw specifieke verkoperkwaliteiten te herkennen en te ontwikkelen.

Geert Delobelle is docent aan de Hogeschool Katho departement Hantal en sinds 1995 ook zelfstandig handelsagent voor de Engelse multinational Thomas International. In die functie leerde hij alle knepen van het verkoopvak. Zijn ervaring deelt hij al jaren via trainingen en advies.