Succesvol investeren in startups

Auteur:   Jeroen Bertrams


Preview
Flexicover, 13 x 18 cm, 159 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

€ 17,50
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Het aantal mensen dat investeert in startups is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Vrijwel iedereen kan tegenwoordig geld steken in jonge bedrijven. Toch worden lang niet alle startups een succes. De vraag is hoe je ervoor zorgt dat je in de juiste bedrijven investeert.

De auteur legt stap voor stap uit hoe je te werk dient te gaan. Van het bepalen van jouw strategie tot en met het toegang krijgen tot voldoende startups. Van het nauwgezet beoordelen van bedrijven tot en met het maken van de deal. Leer via welke kanalen je kunt investeren, hoe deals worden gestructureerd, hoe je de waarde van een startup bepaalt en hoe je een gezonde portfolio opbouwt.

Jeroen Bertrams is een van de meest actieve angels in Nederland. Hij investeerde in meer dan tweehonderd startups waaronder vijf zogenaamde unicorns. Naast zijn werk als investeerder helpt hij bedrijven en startups bij het ontwikkelen van hun digitale strategie en realiseren van online groei. Hij schreef acht managementboeken, onder meer over online marketing en social media.

Jeroen Bertrams in NRC: ‘Investeren is heel verslavend. Het is echt gevaarlijk.’ Lees hier het NRC interview. En beluister hier het interview met Jeroen Bertrams op BNR Nieuwsradio. Ook Sprout interviewde Bertrams over zijn nieuwe boek, lees hier het artikel ‘De Lessen van een angel investor die in ruim 200 startups investeerde’.