Succesvol investeren in startups

Auteur:   Jeroen Bertrams


Flexicover, 15 x 21,5 cm, circa 160 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

Verwacht november 2019
Blijf op de hoogteDe mogelijkheden om te investeren in startups zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dankzij verschillende online platforms kan tegenwoordig iedereen geld steken in jonge bedrijven. Maar lang niet al die bedrijven worden een succes. De vraag is nu hoe je ervoor zorgt dat je in de juiste startups investeert. Dit boek geeft antwoord op die vraag.

De auteur, zelf investeerder in meer dan vierhonderd startups, legt stap voor stap uit hoe je als angel te werk dient te gaan. Van het bepalen van jouw strategie en doelen tot en met het toegang krijgen tot voldoende deals. Van het nauwgezet beoordelen van startups tot het maken van de deal. Leer via welke kanalen je kunt investeren, hoe deals worden gestructureerd, hoe je de waarde van een startup bepaalt en hoe je een gezond portfolio opbouwt.

Jeroen Bertrams is een van de meest actieve angel-investeerders in Nederland. Hij investeerde in meer dan vierhonderd startups waaronder vijf zogenaamde unicorns (startups die meer dan 1 miljard waard zijn). Naast zijn werk als investeerder helpt hij bedrijven en startups bij het ontwikkelen van hun online strategie. Hij schreef acht managementboeken, onder meer over online marketing en social media. Van Bertrams boeken zijn ruim 15.000 exemplaren verkocht.