Olifanten laten vliegen

Het proces van radicale innovatie

Auteur:   Steven S. Hoffman


Hardcover met stofomslag, 15,5 x 23,8 cm, 320 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

Verwacht januari 2019
Blijf op de hoogteDit boek laat stap-voor-stap zien hoe je jouw onmogelijk grote idee kunt ontwikkelen, testen, op de markt kunt brengen en er een succes van kunt maken.

Bijna elk groot bedrijf heeft innovatie tot speerpunt uitgeroepen, maar minder dan een op de vier directeuren geloven dat hun organisatie effectieve vernieuwers zijn. De druk om te innoveren stijgt, terwijl de meeste bedrijven helemaal geen vooruitgang boeken. Ze gebruiken nog steeds dezelfde technieken die decennia geleden zijn uitgevonden. Dit is dan ook de reden waarom sommige grote bedrijven hele markten kunnen verliezen aan start-ups waarvan ze nog nooit hebben gehoord.

Olifanten laten vliegen is bedoeld om je te helpen dezelfde innovatiemethodologieën en -processen te implementeren als de start-ups uit Silicon Valley. Het boek leert je:

–  Hoe start-ups komen met doorbrekende producten en diensten

–  Hoe je innovatieteams kunt vormen

–  De beste manieren om nieuwe ideeën te identificeren en te beoordelen

–  Wat nodig is om een innovatiecultuur te bevorderen

–  Hoe je een innovatieproces in je organisatie opbouwt.

Na het oprichten van drie start-ups in Silicon Valley, begon Steven Hoffman het bedrijf Founders Space met de missie om entrepreneurs en intrapreneurs op te leiden en te helpen groeien. Hoffman heeft honderden startende ondernemers en leidinggevenden opgeleid in de kunst van innovatie.