Kalm

Minder stress, meer rust

Auteur:   Michael Acton Smith


Preview
Flexicover, 15 x 21 cm, 224 pagina's, fullcolour, Nederlands, ISBN: 9789055949724

€ 9,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De trein is weer eens vertraagd, je wordt overspoeld door e-mails en er zijn eindeloze to do-lijstjes af te vinken. Het leven is maar al te vaak gejaagd, stressvol en vermoeiend. Nu is het moment bij uitstek om te stoppen met wat je aan het doen bent, jezelf op te laden en een gevoel van kalmte te creëren. Je kunt je geest, dat hoofd dat maar blijft malen, tot rust brengen.

Op acht gebieden – Natuur, Slaap, Reizen, Relaties, Werk, Kinderen, Creativiteit en Eten – vind je tips voor meer rust, meer ruimte en meer tijd voor jezelf. Door de kleurrijke, speelse mix van creatieve oefeningen en inspiratie daagt Kalm je uit het plezier en de rijkdom van het hier en nu te ontdekken.

Vind rust. Voel je vrij. Kom tot jezelf.

Michael Acton Smith is een van de invloedrijkste creatieven in de digitale industrie. Hij is de oprichter van entertainmentbedrijf Mind Candy en van Moshi Monsters, een merk met boeken, speelgoed en games voor kinderen. Samen met Alex Tew ontwikkelde hij Calm, het boek en de app. Hij woont in Londen en is te vinden op Twitter onder de naam @acton.

Tags:  mindfulness  stress 


Reacties

'Dit boek is opgedragen aan iedereen die zich opgejaagd voelt en niet meer in staat is om tot rust te komen. In de afgelopen jaren hebben onderzoekers zich steeds meer en meer beziggehouden met manieren om de negatieve effecten van zo'n leven te verminderen. Mindfullness is een methode die je die rust zou kunnen geven. Deze 'way of life' vormt de rode draad in dit boek. Het leert je aan de hand van diverse creatieve en artistiek vormgegeven illustraties en voorbeelden op het gebied van reizen, relaties, eten en vele andere bezigheden hoe je tot innerlijke rust kunt komen. Het boek laat zien dat het leven bijzonder is en dat je kunt genieten van alle kleine dingen zolang je maar kalm en ontspannen bent. Alhoewel alle begin moeilijk is, draagt dit boek bij aan een hogere bewustwording op het vlak van innerlijke kalmte. Neem bijvoorbeeld eens de tijd om een avondwandeling te maken met je gezin, schrijf eens drie dingen op waarvan je blij wordt of neem eens een andere route naar je werk. Deze en vele andere tips passeren de revue en kunnen echt het verschil maken. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering met leeslint.'

NBD Biblion recensie door Drs. Can Kumru

Het fijne aan dit boek is dat het tips geeft die niet heel veel tijd kosten. Hoe makkelijk is het niet om even een bos of parkje te zoeken waar bomen staan en daar een meditatie te doen. Het beste aan het boek vond ik het overzicht van 25 manieren om een pauze te nemen.
De vormgeving is artistiek en bijzonder mooi. Ik zou je dit boek zeker aanraden, niet alleen voor kalmte maar vooral ook voor je plezier.

LekkerLezen.net

'Love it. Mooi en toegankelijk boek of mindfulness en meditatie (: Een must-have voor iedereen die meer wil stilstaan en genieten van het leven!'

'Prachtig boek, mooi vormgegeven! Echt een cadeau voor jezelf. Het is heel toegankelijk geschreven en er staan praktisch toepasbare oefeningen en tips in. Een aanrader voor iedereen die meer wilt weten over meditatie, mindfulness en meer rustig creëren in je leven.'

Lezersreacties