Je beste zelf

Wees jezelf, alleen beter

Auteur:   Mike Bayer


Paperback, 15 x 23,3 cm, circa 320 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

Verwacht september 2019
Blijf op de hoogteMet een voorwoord van Dr. Phil.

Wees jezelf, alleen beter

Vraag jij jezelf weleens af…

Ben ik écht degene wie ik wil zijn?

Is dit het leven dat ik écht wil leven?

Leef ik elke dag mijn beste zelf?

Wat kan ik – vandaag – veranderen?

Hoe zou jij die vragen beantwoorden? Ben je dynamisch of worstel je met het leven van alledag? Ben je trouw aan je authentieke zelf, of zit je gevangen in een web dat je zelf hebt gesponnen? Als je droomt van een beter leven, is dit het moment om je droom te laten uitkomen.

Mike Bayer, beter bekend als Coach Mike, zet mensen ertoe aan zich een reeks belangrijke maar lastige vragen te stellen – zoals ‘Wat zijn je kernwaarden?’, ‘Ga je elke dag met meer levenservaring naar bed, dan toen je wakker werd’ en ‘Verwaarloos je een aspect van je fysieke gezondheid uit angst of ontkenning’. Als persoonlijke ontwikkelingscoach heeft Mike gezien hoe je je leven kunt verbeteren met eerlijkheid en duidelijkheid.

Door het werken met zeven levensgebieden – Sociaal, Persoonlijkheid, Gezondheid, Onderwijs, Relaties, Werkgelegenheid en Spirituele Ontwikkeling – is Je beste zelf een praktijkgerichte gids die iemands verlangen naar verandering zal doen ontbranden. Tjokvol onthullende quizzen en provocerende vragenlijsten stelt Je beste zelf je in staat om je authenticiteit te omarmen, te erkennen wat je tegenhoudt, en door te breken om met volle teugen van het leven te genieten.

Mike Bayer, beter bekend als Coach Mike, is levenscoach. Zijn missie is om mensen te helpen hun doelen te bereiken om hun beste zelf te worden. Hij treedt regelmatig op in het tv-programma Dr. Phil.Reacties

Mike Bayer moedigt mensen aan om diep in zichzelf te graven en zich fundamentele maar belangrijke vragen te stellen zoals ‘Wat wil je echt?’ ‘Waar ben je bang voor?’ ‘Wie houdt je tegen?’ Hij daagt mensen uit om authentiek te leven. Dit boek is een must-read voor iedereen die zich wil ontplooien op alle gebieden van het leven.

Jennifer Lopez