Het pindakaasboek

Auteurs:   Jennifer Foster  |  Lianne Koster


Flexicover, 14,5 x 21 cm, 144 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 14,95
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bijna ieder huis vind je wel een potje. Pindakaas is de Nutella van de Lage Landen, alleen veel gezonder dankzij de onverzadigde vetten. Maar wist je dat je met pindakaas ook heerlijk kunt koken? Wat dacht je van pindakaasijsjes, pindakaaswafels of een pindakaasburger?

Het pindakaasboek tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Want waarom zou je dit smeerbare goud alleen op je boterham gebruiken? Van dit schitterende boek wordt elke pindakaasfan blij!

Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Cookart. Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren is het begin geweest van Cookart. Na hun eerste boek Cookart, De kunst van het eten is Het pindakaasboek een prachtige opvolger.

In dit filmpje van Omroep West laten ‘de pindakaasmeisjes’ zien wat je allemaal kunt met de fijngemalen pinda’s.

Tags:  koken  pindakaas  recepten 


Reacties

Het pindakaasboek gaat menig hart veroveren!

ElleEten.nl

... het recept voor thaise pindanoodles is er één om meteen honger van te krijgen. Ik zet het op mijn kookboekenplankje.

Katinka Polderman in Volkskrantmagazine Sir Edmund 11 maart 2017

Op een simpele manier creëren Jennifer Foster en Lianne Koster ruim zestig recepten van hoofd- en bijgerechten, drankjes, snacks en snoep in Het pindakaasboek.

AD magazine 11 maart 2017