Geluk in beweging

Actief in het leven met een beperking


Preview
Hardcover, 24 x 18 x 2,5, 184 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 24,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Geluk in Beweging

Redactie: Anne Gerritsma, Rob Harmeling en Remco Hoogendijk

Met medewerking van Bibian Mentel, Mart Smeets, Marijn de Vries, Bert Wagendorp, Wilfried de Jong, Barbara en Frits Barend, Louis van Gaal en vele anderen.

  • Onthoud dat een beperking een waardevol leven niet in de weg hoeft te staan.
  • Onthoud dat niemand je hoeft te vertellen wat je niet kunt.
  • Onthoud dat je zelf kunt ontdekken wat je wel kunt.
  • Onthoud dat dat bijna altijd meer is dan je zelf denkt.

‘Geluk in Beweging’ reikt je ideeën, methodes en middelen aan om actief in het leven te staan, je talenten en mogelijkheden te benutten en doelen te behalen. Dit doe je samen met familie, vrienden en anderen in je omgeving.

‘Geluk in Beweging’ is speciaal ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen die de rest van hun leven moeten omgaan met hun lichamelijke beperking. Daarover gaat dit boek. Het biedt je wegwijzers, handvatten en tips om direct mee aan de slag te gaan.

Daarnaast vertellen bekende en onbekende Nederlanders hoe zij lichamelijk en mentaal sterker werden door tegenslagen. Ook specialisten, trainers en coaches doen een boekje open over hun enthousiasme voor ‘Geluk in Beweging’.

Geluk is een werkwoord.

Door dit boek ga je daar vol energie mee aan de slag!Reacties

Een boek vol ideeën, methode en middelen om actief in het leven te staan, talenten en mogelijkheden te benutten en doelen te behalen. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen die de rest van hun leven om moeten gaan met een lichamelijke beperking. Daarnaast vertellen bekende en onbekende Nederlanders hoe zij lichamelijk en mentaal sterker werden door tegenslagen. Het boek bestaat uit vijf etappes: In de kliniek; Weer thuis; Kennis geeft je een voorsprong; Geluk in beweging; Aan de slag. 'Geluk in beweging' geeft richting bij de activiteiten van de Maartens Foundation waarvan de programma's speciaal gericht zijn op de beperking (of het type beperking) van de deelnemers, zoals kinderzorg, orthopedie en reumatologie en bij revalidatie aan amputatie, dwarslaesie, hersenaandoening, chronische pijn, zenuw- en spierziekten en orthopedische revalidatie. Het boek is overzichtelijk ingedeeld met mooie en kleurrijke illustraties en veel foto's. Een inspirerend boek voor voormalige revalidanten, chronisch zieken en hun directe omgeving.

Trix Westeneng, NBD Biblion