Ego’s en andere menselijke gebreken

Een digitale verzameling psychologische columns en korte artikelen die je in elke volgorde kunt lezen.

Auteur:   Roos Vonk


, fullcolour, Nederlands,

€ 18,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Het e-book Ego’s en andere menselijke gebreken bestaat uit Ego’s en andere ongemakken en Menselijke gebreken voor gevorderden. Hierin gaat Roos Vonk in op onze dagelijkse dwalingen. Zwaktes die we bij anderen maar al te graag zien, maar die bij onszelf uiteraard in geen velden of wegen te bekennen zijn. Of toch wel? Roos Vonk legt de vinger op de zere plek en laat ons op basis van wetenschappelijk onderzoek zien waarom wij net zo zijn als alle andere mensen.

Ego’s en andere menselijke gebreken is een digitale verzameling psychologische columns en korte artikelen die je in elke volgorde kunt lezen. Dit is te danken aan een systeem van kruisverwijzingen (‘links’) die op elke pagina de lezer verwijzen naar andere pagina’s waar iets over het onderwerp staat. Op deze manier hoeft het ebook dus niet lineair gelezen te worden, maar kan de lezer al zappend zijn of haar eigen route door het e-book bepalen. In plaats van referenties zoals in de papieren boeken, bevat dit e-book ook links naar artikelen, YouTube-films en achtergrondinformatie op internet.

BELANGRIJK: vanwege het kleurgebruik (illustraties, aanklikbare links naar internet) is dit e-book het best te lezen op tablets met internetverbinding zoals de iPad en op de pc of laptop. Op e-readers met e-ink schermen en zonder internetverbinding worden de illustraties in zwart-wit getoond en werken de links naar internet uiteraard niet; de interne links tussen de columns zijn wel aanklikbaar.

NB Deze titel is beschikbaar als eBook in epub-formaat.