Beter van niet

Meer provocatieve psychologie

Auteur:   Jeffrey Wijnberg


Preview
Flexicover, 14 x 19 cm, 382 pagina's, zwart-wit, Nederlands, ISBN: 9789055949816

€ 7,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Maak kennis met de provocatieve psychologie van Jeffrey Wijnberg:

Ik kijk dwars door je heen
Leer de spelletjes die mensen spelen, te doorgronden. Wijnberg laat zien hoe gemakkelijk het is om mensen uit hun tent te lokken, en hoeveel plezier het geeft als je er samen om kunt lachen.

Niemand is iemand zonder de ander
Iedereen ergert zich aan het gedrag van de ander, maar niemand geeft het goede voorbeeld.Wijnberg helpt u op zijn bekende provocatieve manier uit de droom en zuivert tegelijk uw geest van overtollig ego.

Verbale intelligentie
Wijnberg leert u hoe u anderen kunt overtuigen en motiveren, en hoe u klagers de baas bent. Haal meer uit uw contacten en laat u niet omver blazen door het verbale geweld van een ander.

Jeffrey Wijnberg is al ruim dertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen onder andere: Hoe erger hoe beter, Gezond egoïsme en Voetbal is psychologie.

Tags:  geluk 


Reacties

'Weer een boeiend, prettig leesbaar, toegankelijk en prikkelend boek, op passende wijze geïllustreerd met de bekende Sigmund-illustraties van Peter de Wit.'

NBD Biblion Drs. N.P. Aders 14-01-2015

'U kunt dit boek gebruiken om patronen en gedachten bij uzelf en anderen te ontdekken. De mooie illustraties van Sigmund maken dat ik het boek met een glimlach heb gelezen.'

de POH (Ned. Ver. Praktijkondersteuners) 10-06-2015