Archetypen en leiderschap

Kwaliteiten en schaduwkanten

Auteur:   Gert van Santen


Preview
, 192 pagina's, , ,

€ 19,50
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

In Archetypen en leiderschap verkent Gert van Santen de essentie van leiderschap door de kracht van archetypen en inspirerende voorbeelden. Dit boek daagt je uit om verder te kijken dan de oppervlakkige economische keuzes en moedigt je aan te investeren in een leiderschap dat geworteld is in duurzame waarden. Met een rijke mix van persoonlijke ontwikkeling en praktische toepassing, neemt dit boek je mee op een emotionele en intellectuele reis naar de kern van wat leiderschap voor jou betekent. Ontdek hoe achttien archetypische leiderschapsbeelden niet alleen je opvattingen en gevoelens over leiderschap verrijken, maar ook diepgaande inzichten bieden in de patronen die jouw unieke leiderschapsstijl vormgeven.

Of je nu de Bruggenbouwer, de Wijze, of een ander archetype verkent, je leert welke idealen je wilt uitdragen, waar je uitdagingen liggen en welke thema’s voor jou van belang zijn. Deze archetypen dienen als een kompas om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen, waardoor je niet alleen ontdekt wat leiderschap betekent, maar ook wat het emotioneel met je doet.

Dit boek is meer dan een gids; het is een uitnodiging om jouw unieke bijdrage aan leiderschap te verkennen en een stevig fundament onder je kwaliteiten te leggen. Treed binnen in een wereld waar leiderschap meer is dan alleen een rol; het is een avontuur van persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking.

Gert van Santen was werkzaam in verschillende lijn- en staffuncties in het bedrijfsleven. Hij is sinds 1989 verbonden aan Kern Konsult, een bureau voor organisatieontwikkeling. Gert heeft ruime ervaring met leiderschapsprogramma’s en managementontwikkeling en met coaching van leidinggevenden en directeuren.