Kees Schilder (1950) is senior-trainer en adviseur bij Mede BV in Houten. Hij heeft een ruime ervaring in het verzorgen van opleidingen en training voor bedrijven en het ontwikkelen van materiaal en methodieken over participatie, betrokkenheid van medewerkers en het veranderen van organisaties. Hij werkt zowel met bestuurders, management , ondernemingsraden en teams en weet in de praktijk de dialoog tussen deze verschillende spelers effectief vorm te geven. Publiceerde de afgelopen jaren daar al een aantal artikelen over.

Voorheen was hij directeur van een opleidings- en trainingsbedrijf, trainer interculturele communicatie en docent in de volwasseneneducatie.
In zijn werk met mensen weet hij als geen ander ‘hoofd, hart en handen’ van de deelnemers aan te spreken. Klanten beschrijven hem als enthousiasmerend, open, uitdagend en deskundig.
Hij studeerde pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daarna nog een aantal postacademische opleidingen, o.a. Human Resource Strategie bij de Academie voor Management van de Rijksuniversiteit van Groningen.

www.h3advies.nl

www.mede.nl