Unfu*k Yourself

Stap uit je hoofd en in je leven

Auteur:   Gary John Bishop


Preview
Hardcover, 12,5 x 20,5 cm, circa 200 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

 14,99
 6,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Dit is een gids zonder bullshit, die een eerlijke no-nonsense aanpak biedt om je te helpen je over zelfopgelegde beperkingen heen te zetten.
Het zijn geen andere mensen die je in de weg staan, het zijn niet eens je omstandigheden die je blokkeren. Je staat jezelf in de weg, samen met de knagende negatieve stemmetjes in je hoofd.
Deze gids laat zien hoe je naar jezelf moet kijken voor het antwoord op problemen die je ogenschijnlijk niet in de hand hebt.
Unfu*k Yourself begeleidt je bij het omgaan met echtscheiding, verlies, falen, gezondheid, problemen op het werk en geeft je de kracht om het leven weer op te pakken.

Gary John Bishop is een expert in persoonlijke ontwikkeling. Dit boek werd oorspronkelijk in eigen beheer uitgegeven maar is inmiddels vertaald in meer dan 14 talen.

Lees hier de recensie die Brigitte Koehler schreef voor Managementboek.nl

 Reacties

De Schot Gary John Bishop vestigde zich in de Verenigde Staten. Hij bestudeerde diverse grote filosofen, kwam tot een eigen levensfilosofie en schreef dit ongebruikelijke zelfhulpboek. Er wordt geleerd hoe men de volledige verantwoording moet nemen over het eigen leven. Men moet niet naar de buitenwereld kijken voor antwoorden op alles wat men in het leven tegenkomt, maar in zichzelf kijken. Dit is een gids met een eerlijke no-nonsense aanpak, die hulp biedt om zich over zelfopgelegde beperkingen heen te zetten naar een nieuw niveau van grootsheid. Het zijn immers geen andere mensen die in de weg staan, het zijn niet eens omstandigheden die iemand blokkeren, maar men staat zichzelf in de weg. Terecht is de ondertitel: 'stap uit je hoofd en in je leven'. Deze waardevolle gids is bijzonder geschikt voor iedereen die in moeilijkheden is geraakt, bijvoorbeeld in verband met een echtscheiding, verlies, falen, gezondheid of problemen op het werk en geeft kracht om het leven weer op te pakken.

Drs. Ben Daeter voor NBD Biblion

Ik kan wel blijven quoten uit dit boek! Er staan zo heerlijk veel rake dingen in, dingen die je aan het denken zetten, dingen die je het gevoel geven dat je écht veranderen kunt. Voor een gevoelsmens die alles keer op keer overdenkt (piekeren!) is het wel even een ding om wat Bishop zegt te verwerken. Je moet niet denken, denken, denken, plannen, plannen, plannen, verwachten, verwachten, verwachten, nee: je moet het gewoon doen!

biebmiepje.nl

Wanneer je vastloopt in je leven en niet goed weet hoe je nu verder moet, kan dit boek een goede eyeopener zijn. Het helpt je weer op de juiste weg te komen. Een reset zoals de auteur het ook wel noemt. Het boek is toegankelijk geschreven en de tekst laat niets aan de verbeelding over. Duidelijkheid, doelen stellen en het leven omarmen. Wil je daadwerkelijk wat veranderen in je leven, maar weet je niet hoe, dan is dit boek een prima optie.

Irene Kalsbeek op WijTestenHet.nl

Unfu*k yourself: voor hen die een zetje in de rug kunnen gebruiken, of een krachtige reminder, voor hen die verandering wensen, voor hen die te veel in hun hoofd bezig zijn. Met dit boek kun je een daadkrachtige basis leggen aan de voet van jouw pad naar het leven waar je bewust voor hebt gekozen. Een 4,5 (4) ster waardig boek!

PagesbyNicole.com