Stressproof

Beter bestand tegen stress door meer veerkracht

Auteur:   Mithu Storoni


Paperback, 14,5 x 21 cm, circa 304 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

Verwacht november 2017
Blijf op de hoogteKorte stressmomenten zijn onvermijdelijk in het moderne leven. Maar als de stress zich opstapelt en te veel wordt, kan dat leiden tot angsten, depressies, ontstekingen en andere chronische gezondheidsproblemen. Dit heldere en praktische boek helpt je de effecten van stress te bestrijden en je natuurlijke verdediging ertegen te versterken. Elk hoofdstuk behandelt een vaak voorkomende stressfactor – van ontstekingen, een ontregelde lichaamsklok, hoge cortisolniveaus tot emotionele triggers – en geeft simpele strategieën om schadelijke effecten tegen te gaan.

Door de wetenschappelijk onderbouwde adviezen ontdek je hoe je beter kunt omgaan met drukte en stress, zodat je je aandacht kunt richten op de echt belangrijke dingen in het leven. Als je beter bestand tegen stress bent, blijft je geest scherp en je lijf veerkrachtig – ongeacht wat het leven je brengt.

Tags:  stress 


Reacties

‘Stressproof is een zeer goed onderbouwd boek en staat vol met strate-gieën om chronische stress te voorkomen. Het geeft doortastende advie-zen die simpel zijn om uit te voeren en die geweldig veel doen voor je mentale en fysieke welzijn.’ 

Dan Buettner, schrijver van De Blue Zones-methode