Snoecks 2020

Auteur:   Geert Stadeus


Paperback, 16,5 x 24,5 cm, 576 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 20,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Snoecks 2020: 576 pagina’s sterke verhalen en prachtige beelden voor uren kijk- en leesplezier!

Ontluisterende en kleurrijke fotoreportages over onder meer het Star Wars-universum van Cédric Delsaux, de afgelegen subculturen van Vermont en Siberië, Live Action Role-Playing, en de ‘beroemdste bomen’ ter wereld vormen het hart van het vertrouwde jaarboek.
Met fotografen als Carla van de Puttelaar, Alec Soth, Justine Tjallinks, Stéphane Lavoué, Erik Madigan Heck, Nelli Palomäki, Martine Gutierrez, Arko Datto en Dougie Wallace staat Snoecks opnieuw garant voor een diverse en verrassende blik op de hedendaagse fotografie.
Maar ook veel aandacht voor andere hedendaagse kunstenaars, zoals Nathalie Djurberg & Hans Berg, Gil Batle en Hassan Hajjaj.

* Opnieuw verschijnt Snoecks met twee verschillende covers, deze klassieke (onderwaterfoto Harry Fayt, België) en de (inmiddels uitverkochte) exclusieve arty editie (zw/w zelfportret genderactiviste Martine Gutierrez, NY).

Lees hier de uitgebreide recensie op mensgoodlife.nl.Reacties

Maak een fotografische wereldreis met Snoecks 2020. Een hoogwaardige verzameling van uiteenlopende foto’s en interviews die je kijk op de wereld verbreden. Je ziet de wereld zonder te reizen. De moderne vastlegging van het Star War-universum, het ruige landschap van Vermont, een vastlegging van de kleurrijke nachten in India en nog veel meer. Met meer dan 30 verschillende reportages is Snoecks 2020 een verrassende ontdekkingstocht.

mensgoodlife.nl

Veel meer dan mooie plaatjes. [...] Je zou Snoecks een fotoboek plus kunnen noemen, want naast de foto’s zijn er ook nog enkele vaste culturele rubrieken, waarin bijvoorbeeld de literatuur een belangrijke rol speelt.

leeskost.nl