Snoecks 2018

Auteur:   Geert Stadeus


Paperback, 16,5 x 24,5, 576 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 19,90
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Snoecks staat opnieuw garant voor een inspirerende en internationale selectie van kunst, architectuur, literatuur, boeiende reportages en vanzelfsprekend hedendaagse fotografie over alle genres heen.

Ontdek nieuw en nooit eerder gepubliceerd werk van Jan Fabre in Snoecks 2018, naast onder meer spectaculaire en extreem gedetailleerde foto’s van insecten door Levon Biss.
Verrassende en geëngageerde documentairefotografie brengt het leven bij de Franse Manouche en in o.m. Lagos, Mongolië, Tunesië en Haïti dichterbij terwijl de armoede in de V.S. en Groot-Brittannië eigenzinnig in beeld wordt gebracht door Magnumfotograaf Matt Black en de geniale Mark Neville.

Naast werk van Eamonn Doyle, Zanele Muholi, Holly Andres en Rodney Graham stelt Snoecks jonger talent voor met de foto’s van onder meer Olivia Locher, Kim De Molenaer en Chad Moore. En een heerlijk verhaal van Rebecca Schiff, een opvallende nieuwe literaire stem uit New York die in Snoecks 2017 voor het eerst in het Nederlands te lezen is.

Snoecks is verkrijgbaar met twee verschillende covers. Er is maar één Snoecks 2018 maar je kunt kiezen tussen een exemplaar met een foto van modefotograaf Joanna Kustra en de speciale editie met een foto van Mark Neville.

 Reacties

De moeder aller Nederlandstalige fotoboeken. Ook dit jaar weer een bijzonder gevarieerd fotoboek plus.
Snoecks hoort bij het eind van het jaar als de Beaujolais Primeur en oliebollen. Elk jaar wacht men er met ongeduld op en het valt zelden tegen.

Leeskost.nl