Pinch of Nom

100 slankmakende gerechten om zelf te bereiden

Auteurs:   Kate Allinson  |  Kay Featherstone


Hardcover, 18,9 x 24,6 cm, 272 pagina's, fullcolour, Nederlands,

Verwacht november 2019
Blijf op de hoogteHet kookblog pinchofnom.com heeft al miljoenen mensen geholpen gezond te koken en af te vallen, door de heerlijke, makkelijk zelf te maken recepten. Het Pinch of Nom-kookboek schotelt je verrassende en smaakvolle gerechten voor, geschikt voor beginnende en ervaren koks. Van chilikip met honing, cheeseburger pizza, regenboogcouscous en quiche met zalm en broccoli tot crème brûlée en tiramisu, deze gerechten zijn zo lekker dat je nooit zou vermoeden dat ze caloriearm zijn.

Aan de hand van handige icoontjes kun je recepten kiezen die het best bij je passen, of je nu op zoek bent naar iets vegetarisch, een gerecht voor het hele gezin of een maaltijd die je in 20 minuten op tafel hebt. Pinch of Nom laat zien dat afvallen én lekker eten perfect samengaan.

Kate Allinson & Kay Featherstone runden een restaurant nabij Liverpool, waar Kate de scepter zwaaide over de keuken. Om hun kookkennis te delen begonnen ze samen een blog, Pinch of Nom, waarop ze recepten plaatsten die gezond en makkelijk zijn, met minder calorieën. Pinch of Nom is nu het best bezochte kookblog van het Verenigd Koninkrijk, met een betrokken community van 1,5 miljoen volgers. Met het Pinch of Nom-kookboek geniet je van lekker eten én val je af.

Tags:  afvallen  recepten