Pinch of Nom

100 slankmakende gerechten om zelf te bereiden

Auteurs:   Kate Allinson  |  Kay Featherstone


Preview
Hardcover, 18,9 x 24,6 cm, 272 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 22,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Afvallen hoeft geen afzien te zijn met deze slankmakende recepten!

Heerlijke, voedzame, simpele recepten zonder gedoe die altijd slagen

In Pinch of Nom vind je allerlei slankmakende maar vullende recepten voor elke dag van de week, van snelle ontbijtjes en doordeweekse maaltijden tot fakeaways, zondagse stoofpotjes en zoete traktaties.

‘Dit boek bevat makkelijke recepten, met simpele ingrediënten en technieken die koken een koud kunstje maken. Hiermee ben je in staat gezonde, slankmakende maaltijden op tafel te zetten en hoef je niet terug te vallen op bewerkte, vetrijke producten. We zijn trots op alle gerechten en hopen dat je ze met net zoveel liefde klaarmaakt als opeet.’

Kate en Kay

‘Met deze supersimpele lekkere gerechten heb ik niet het gevoel dat ik moet afzien.’

Lena Barksby

www.pinchofnom.com

Tags:  afvallen  recepten 


Reacties

Gooi al die rare dieetboeken maar weg en eet voortaan volgens de methode van 'Pinch of Nom'.

Kookboekennieuws.nl

Pinch of Nom, door fans ook wel PoN genoemd, is een Engelstalige facebookgroep en website met een groot aantal aanhangers. De leden van PoN willen afvallen of op gewicht blijven en hebben veel recepten met elkaar gedeeld en uitgeprobeerd. De oprichters van PoN hebben een flink aantal van deze recepten gebundeld. Dit is geen dieetboek want er zijn geen voedingsmiddelen 'verboden'. Je mag alles eten maar het wordt met mate en zo gezond en mager mogelijk bereid. Het moet lekker blijven en daar is goed op gelet. Het gaat erom dat je gezond leert koken en niet uren in de keuken staat. Alle recepten zijn door de leden zelf een keer gemaakt en de fotografie is zonder poespas. Het gaat tenslotte om de recepten en die mogen er zijn. Een klein aantal recepten is speciaal voor de slowcooker of snelkookpan maar ook de bereidingstijd in de oven is vermeld. Bij ieder recept staat het aantal calorieën per portie alsmede variaties. De meeste gerechten blijven onder de 400 calorieën. Aan het begin van het boek staat een duidelijke uitleg en aan het eind een register op ingrediënt.

J. Jabaaij voor NBD Biblion

Zo gulzig als koekiemonster zijn koekjes verorberde, zo graag wil jij je tanden zetten in de gerechten uit 'Pinch of Nom'. De ondertitel luidt: 100 slankmakende gerechten om zelf te bereiden, maar wij zien vooral heel veel lékkere gerechten. Dat ze ook nog eens slank zijn, is natuurlijk mooi meegenomen.

Foodies

Een prima kick off boek voor diegenen, die eens wat balansdagen aan willen brengen.

GereonsKeukenThuis.nl