Meester Mark rekent het goed

De leukste kinderlogica

Auteur:   Mark van der Werf


Preview
Paperback, 14,5 x 21 cm, 175 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 12,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Wie beschermt ons tegen boeven en ander gespuis? Mega Mindy!

En met Pasen vieren de gelovigen… dat er een konijn aan de deur komt.

Spitsvondige ingevingen, grappige foutjes, bijdehante briefjes: op zijn razend populaire Facebook-pagina verzamelt Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen. Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften.

Meester Mark rekent het goed staat vol geestige en ontroerende plaatjes: ‘gouwe ouwe’ én een heleboel nieuwe, die niet eerder verschenen.

Juffen en meesters vertellen wat zij nog meer te stellen hebben met hun gevatte leerlingen. En ze leggen uit waarom ze ook bij de gekste antwoorden wel eens met de hand over hun hart strijken en besluiten: dat verdient een dikke krul.

Op de dag van verschijnen, 18 april, was Meester Mark al vroeg te horen op NPO radio 3FM. Ook het AD en RTL EditieNL besteedden aandacht aan zijn nieuwe boek.Reacties

'Meester Mark rekent het goed' is een meer dan leuk boek. Dit is echt een boek om op tafel te leggen en af en toe op te pakken en door te bladeren.

vadersenmoeders.nl

Honderdvijfenzeventig bladzijden glimlachen, breeduit lachen, hikken van het lachen, bewonderend lachen, medelijdend lachen... Dat laatste bijvoorbeeld als kinderen in de klas voorbeelden moeten zoeken van dingen van vederlicht tot loodzwaar. En bij dat laatste begrip dan bloedserieus invullen: de juf. Dapper hoor van die juf, om dat toch wel vertederende voorbeeld in te sturen.
Dit is een boekje waaraan niet alleen schoolmeesters en juffen veel plezier kunnen beleven, maar ook ouders, grootouders, ooms, tantes, verpleegkundigen, artsen... kortom iedereen die op z'n tijd te maken heeft met kinderen en hun ijzersterke logica. Mooi kraamcadeau ook: kijk eens jonge ouders, welk plezier je nog staat te wachten!
En Van der Werf verzamelt door. Dat hoop ik tenminste van harte. Zo lang er kinderen zijn, kan hij vooruit. En met die kinderen natuurlijk hun onmisbare meesters en juffen.
Van harte aanbevolen voor de zin-in-een-glimlach-momenten.

www.leeskost.nl

Het boekje is fraai vormgegeven en is een lust om te kijken en te lezen.

Zorg Primair