Meester Mark rekent het goed

De leukste kinderlogica

Auteur:   Mark van der Werf


Paperback, 14,5 x 21 cm, 175 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 12,50
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Wie beschermt ons tegen boeven en ander gespuis? Mega Mindy!

En met Pasen vieren de gelovigen… dat er een konijn aan de deur komt.

Spitsvondige ingevingen, grappige foutjes, bijdehante briefjes: op zijn razend populaire Facebook-pagina verzamelt Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen. Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften.

Meester Mark rekent het goed staat vol geestige en ontroerende plaatjes: ‘gouwe ouwe’ én een heleboel nieuwe, die niet eerder verschenen.

Juffen en meesters vertellen wat zij nog meer te stellen hebben met hun gevatte leerlingen. En ze leggen uit waarom ze ook bij de gekste antwoorden wel eens met de hand over hun hart strijken en besluiten: dat verdient een dikke krul.

Op de dag van verschijnen, 18 april, was Meester Mark al vroeg te horen op NPO radio 3FM. Ook het AD en RTL EditieNL besteedden aandacht aan zijn nieuwe boek.Reacties

'Meester Mark rekent het goed' is een meer dan leuk boek. Dit is echt een boek om op tafel te leggen en af en toe op te pakken en door te bladeren.

vadersenmoeders.nl