In love with health

Eet jezelf slank en gelukkig met mijn Slimming Body Methode

Auteur:   Lisa van Cuijk


Hardcover, 20 x 26 cm, ca. 250 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 24,95
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Dankzij mijn passie voor gezonde voeding en mijn ervaringen als voedingscoach heb ik voor jou de ideale methode ontwikkeld. Meer dan 15.000 vrouwen gingen je voor en ervaren nu de liefde voor een gezond, slank en fit lichaam. Good food, beweging, ontspanning and lots of self love, dat is waar In Love With Health voor staat. Wanneer je deze elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect. Je goed voelen heeft alles te maken met goed voor jezelf zorgen en een gezonde leefstijl is dé manier om lief te zijn voor jezelf. Je lijf zal je dankbaar zijn en je zowel van binnen als van buiten laten stralen!

Met mijn Slimming Body methode hoef je geen calorieën te tellen, komen maaltijdvervangers niet voor en het is ook geen no-fat of no carb dieet. Hallelujah! Geen urenlange keukensessies, ingewikkelde recepten en onnodig dure ingrediënten. Dit boek is geschikt voor beginnende hobby kokkinnen en gevorderde keukenprinsesjes. Het voedingsschema, de handige tips en een flinke dosis slimming body proof recepten zullen jou op weg helpen naar een gelukkigere en gezondere jij. Ik zal je laten zien dat genieten van het leven en een gezonde leefstijl prima samen gaan.

X Lisa

Lisa van Cuijk begon al jong met ondernemen en richtte In love with health op, hét online health platform van Nederland. Met haar Slimming Body Methode heeft ze al ruim tienduizend vrouwen geholpen die nu de liefde voor een gezond en slank lichaam ervaren. Ook staat Lisa bekend om haar verrukkelijke recepten en tovert zij al jouw guilty pleasures om tot healthy pleasures! De community is wat www.inlovewithhealth.com uniek maakt. Een speciale plek ontworpen voor een dagelijkse dosis motivatie en inspiratie, recepten, complete voeding- en workoutschema’s, boodschappenlijstjes en nog veel meer!

Lisa verkocht al ruim 17.000 van haar eerdere boeken via haar online platform.

Tags:  voeding 


Reacties

'Deze Nederlandse schrijfster, voedingscoach en hormoontrainer, heeft een lifestyle ontwikkeld bestaande uit voedingsadviezen, ontspanning, beweging en lots of self love. Het eerste deel (zestien pagina's) beschrijft ze hoé van jezelf te houden door onder andere bewustwording. Deel twee omvat uitleg over haar Slimming Body Methode. Het omvat summiere informatie over macrovoedingsstoffen, hoe haar eetschema eruitziet met een voedingsschema voor zeven dagen en een boodschappenlijst. De uit zes pagina's bestaande uitleg over de Slimming Body Lifestyle gaat in op nachtrust, stress versus ontspanning en sporten. De rest van het boek bevat (64) eenvoudige recepten, met paginagrote foto, voor elk van de zes eetmomenten inclusief drie guilty pleasures. De schrijfster richt zich persoonlijk op de vrouwelijke lezers en geeft aan hoe ze tot deze zeer persoonlijke, niet wetenschappelijke onderbouwde, way of life is gekomen. Veel paginagrote foto's en inspirerende Engelse teksten. In haar dankwoord staat de mogelijkheid om zich online bij haar community aan te sluiten.'

NBD Biblion recensie door C. Witjens-v.d. Burg