Legale pep

Slimmer, sterker en sneller met supplementen

Auteur:   Willem Koert


Preview
Flexicover, 12,5 x 20,5 cm, 176 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 16,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

 

In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt.

Bijna alle supplementen in Legale PEP zijn in elke winkelstraat te koop. Geen letter dus over exotische extracten waar je nauwelijks de hand op kunt leggen, en al helemaal niet over riskante verboden middelen. In tegenstelling tot andere boeken behandelt Legale PEP alleen stofjes waarvan de heilzame werking in wetenschappelijk onderzoek op menselijke proefpersonen is aangetoond. Dit boek vertelt je ook precies wat je moet nemen en hoeveel – en ook wanneer je beter niet kunt experimenteren met supplementen.

Willem Koert is wetenschapsjournalist en Nederlands grootste expert op het gebied van zowel verboden als legale prestatie-verbeterende stoffen. Hij schrijft dagelijks op de websites ergogenics.org en ergo-log.com over stoffen en methoden die mensen op een hoger niveau laten functioneren.

Lees hier het RTL Nieuws interview met Willem Koert over zijn nieuwe boek Legale Pep. Koert vertelt wanneer je beter geen supplementen kunt gebruiken, en wijdt uit over vijf supplementen waaraan niemand ooit een buil zal vallen. Ook was hij te gast bij het radio-1 programma Spraakmakers, te beluisteren via deze link.Reacties

Ik ben groot fan van dit boek en houd het zeker dicht in de buurt. Het is zo fijn om een uitgebreid naslagwerk te hebben op dit gebied. Er zijn namelijk nog veel te veel mensen die gewoon maar iets slikken en met dit boek kun je kijken wat het beste bij je past. Een echte aanrader!

Boostyourhealth.nl