Legale pep

Slimmer, sterker en sneller met supplementen

Auteur:   Willem Koert


Preview
Flexicover, 12,5 x 20,5 cm, 176 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 16,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

 

In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt.

Bijna alle supplementen in Legale PEP zijn in elke winkelstraat te koop. Geen letter dus over exotische extracten waar je nauwelijks de hand op kunt leggen, en al helemaal niet over riskante verboden middelen. In tegenstelling tot andere boeken behandelt Legale PEP alleen stofjes waarvan de heilzame werking in wetenschappelijk onderzoek op menselijke proefpersonen is aangetoond. Dit boek vertelt je ook precies wat je moet nemen en hoeveel – en ook wanneer je beter niet kunt experimenteren met supplementen.

Willem Koert is wetenschapsjournalist en Nederlands grootste expert op het gebied van zowel verboden als legale prestatie-verbeterende stoffen. Hij schrijft dagelijks op de websites ergogenics.org en ergo-log.com over stoffen en methoden die mensen op een hoger niveau laten functioneren.

Lees hier het RTL Nieuws interview met Willem Koert over zijn nieuwe boek Legale Pep. Koert vertelt wanneer je beter geen supplementen kunt gebruiken, en wijdt uit over vijf supplementen waaraan niemand ooit een buil zal vallen. Ook was hij te gast bij het radio-1 programma Spraakmakers, te beluisteren via deze link.Reacties

Er is met de huidige informatievoorziening over supplementen een doolhof ontstaan. Willem Koert heeft een fantastisch boek geschreven dat de consument helpt om met ‘bewegwijzering’ een weg te vinden in en uit het doolhof. Bondige eerlijke omschrijvingen van middelen waar je op kunt vertrouwen. Vanuit mijn werk bij Voedingssupplementen Nederland was ik op zoek naar een betrouwbaar naslagwerk. Vanuit mijn achtergrond als apothekersassistent ben ik vooral opgeleid om te werken met geneesmiddelen. Voor mij was Legale PEP een rijke aanvulling op mijn kennis over supplementen. Kortom het boek Legale PEP is mijn nieuwe naslagwerk of handboek voor supplementen!

Ellen Kruize, apothekersassistent en content manager Voedingssupplementen Nederland

Ik ben groot fan van dit boek en houd het zeker dicht in de buurt. Het is zo fijn om een uitgebreid naslagwerk te hebben op dit gebied. Er zijn namelijk nog veel te veel mensen die gewoon maar iets slikken en met dit boek kun je kijken wat het beste bij je past. Een echte aanrader!

Boostyourhealth.nl

Het boek 'Legale PEP, slimmer, sterker en sneller met supplementen' van Willem Koert is een aanrader voor iedereen die op een gezonde manier mooier wil worden. De wetenschapsjournalist behandelt alleen die stoffen waarvan
wetenschappelijk is aangetoond dat ze heilzaam zijn. Je leert ook wat je het best kunt nemen én wat niet.

Esthé, vakblad voor beautyprofessionals

Er is een scala aan voedingssupplementen te koop. Dit boek richt zich uitsluitend op de legale middelen, ook omdat daar meer informatie en duidelijkheid over is uit wetenschappelijk onderzoek. De behandelde supplementen zijn ingedeeld in acht hoofdstukken: fitter, slanker, gespierder en sterker, mooier, slimmer en alerter, innerlijke rust, beter slapen en gezonder. Door die indeling kun je de supplementen die je zoekt om je doel te bereiken vinden. Van elk supplement wordt overzichtelijk beschreven: wat het is, wat het doet, hoe het werkt en wat de eventuele bijwerkingen zijn. De inleiding waarschuwt dat je supplementen moet laten staan als je ziek bent, medicijnen gebruikt en als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
De auteur is Nederlands grootste expert in voedingssupplementen en journalist waardoor hij een prettige schrijfstijl heeft. Gericht op iedereen die iets extra's wil bereiken in slimmer, slanker, fitter of sterker zijn met legale pep.

K.W. Sijtsma voor NBD Biblion