Eén beslissing

De eerste stap naar een beter leven

Auteur:   Mike Bayer


Paperback, 15 x 23,3 cm, circa 300 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

Verwacht november 2020
Blijf op de hoogteNaar schatting nemen we elke dag wel 35.000 beslissingen. Nu, op dit moment, kun je minstens één beslissing nemen die zal doorwerken in alle aspecten van je leven. Maar Eén beslissing gaat niet over het nemen van die ene allesomvattende grote beslissing die je hele leven omgooit. Het gaat erom elke dag minstens één beslissing te nemen die je omstandigheden beïnvloedt en je dichter bij je doelen en dromen brengt: de beslissing om authentiek te zijn. Om te weten wie je bent en jezelf te zijn, zonder aarzelen, zonder zorgen of angst.

Of je nu voor een nieuwe uitdaging staat, een andere richting wilt inslaan of behoefte hebt om jezelf opnieuw uit te vinden, Coach Mike helpt je je denken aan te passen, zodat je leven weerspiegelt wie je werkelijk bent. In plaats van dat je voortdurend twijfelt over de ‘grote’ beslissingen in je leven, of er gewoon voor kiest om niet te kiezen, kom je weer in contact met je intuïtie, zodat je élke beslissing met vertrouwen en gemoedsrust neemt. De tools in dit boek stellen je in staat om obstakels om te zetten in kansen.

Eén beslissing is een inspirerend en praktisch actieplan om je leven te verbeteren, je doel te vinden, je mentale gezondheid en relaties te verbeteren, te werken aan je fysieke gezondheid of zelfs je financiën op orde te brengen. Op basis van zijn twintigjarige ervaring in het helpen van mensen uit alle lagen van de bevolking en met allerlei achtergronden, weet Coach Mike je te motiveren om risico’s te nemen, doortastend te zijn en echt actie te ondernemen voor een beter leven.

Mike Bayer staat bij zijn cliënten bekend als Coach Mike, is een New York Times bestseller-auteur, veelgevraagd spreker, oprichter van CAST Centers, de go-to kliniek voor artiesten, atleten, leidinggevenden, beroemdheden en iedereen die authentieker, succesvoller en vrolijker wil leven. Eerder verscheen van hem Je beste ik: Wees jezelf, alleen beter (2019).