Eén beslissing

De eerste stap naar een beter leven

Auteur:   Mike Bayer


Preview
Paperback, 15 x 23,3 cm, 204 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

 9,99
 18,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Naar schatting nemen we elke dag wel 35.000 beslissingen. Nu, op dit moment, kan één beslissing die je neemt doorwerken in alle aspecten van je leven. Maar Eén beslissing gaat niet over het nemen van een allesomvattende grote beslissing die je hele leven omgooit. Het gaat erom elke dag minstens één beslissing te nemen die je omstandigheden beïnvloedt en je dichter bij je doelen en dromen brengt: de beslissing om authentiek te zijn. Het is de beslissing te weten wie je bent, jezelf te zijn, en jezelf zonder aarzeling, zonder zorgen of angst authentiek uit te drukken.

Coach Mike helpt je verbinding te maken met je authenticiteit, zodat je leven weerspiegelt wie je werkelijk bent. Of je nu voor een nieuwe uitdaging staat, een andere richting wil inslaan of behoeft hebt aan een herkansing. In plaats van voortdurend te twijfelen over de ‘grote’ beslissingen in je leven, kom je weer in contact met je intuïtie, zodat je élke beslissing met vertrouwen en gemoedsrust neemt. De handvatten in dit boek stellen je in staat om obstakels om te zetten in kansen.

Eén beslissing is een inspirerend en praktisch actieplan om je leven te verbeteren, je doel te vinden, je mentale gezondheid en relaties te verbeteren, te werken aan je fysieke gezondheid of zelfs je financiën op orde te brengen. Op basis van zijn twintigjarige ervaring in het helpen van mensen uit alle lagen van de bevolking en met allerlei achtergronden, weet Coach Mike je te motiveren om risico’s te nemen, doortastend te zijn en echt actie te ondernemen voor een beter leven.

Mike Bayer staat bij zijn cliënten bekend als Coach Mike, is een New York Times bestseller-auteur, veelgevraagd spreker, oprichter van CAST Centers, de go-to kliniek voor artiesten, atleten, leidinggevenden, beroemdheden en iedereen die authentieker, succesvoller en vrolijker wil leven. Eerder verscheen van hem Je beste ik: Wees jezelf, alleen beter (2019).