Echt contact

Hoe zorg je ervoor dat het klikt?

Auteur:   Bert Den Boer


Paperback, 14 x 19 cm, 192 pagina's, zwart-wit, Nederlands, ISBN: 9789055948413

€ 18,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Het ‘ouderwetse’ gesprek tussen twee of meer mensen steekt nog altijd met kop en schouders uit boven alle nieuwe technische hulpmiddelen om contact te maken. Het is het meest op maat gesneden en het meest effectief, zolang het geen eenrichtingsverkeer is. Maar hoe voer je nu precies een goed gesprek, hoe zorg je ervoor dat het klikt met iemand?

In dit boek biedt Bert den Boer praktische handvatten om op een positieve manier invloed uit te oefenen op de omgang met anderen.

Een toegankelijk boek met veel herkenbare en grappige voorbeelden uit het leven thuis, op het werk, langs de lijn, in de slaapkamer, op school, bij het tuinhek, in de kroeg en overal waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Kortom, voor iedereen die zin heeft net even wat meer te weten te komen over communicatie en coaching, zonder meteen in een theoretisch managementboek te verzeilen.

Bert den Boer (1956), socioloog, werkt zelfstandig als senior adviseur, trainer en coach. Met Wim Huijser schreef hij eerder de boeken Onbegrensd en Leef je verlangen. Ook verschenen twee verzamelbundels met columns van zijn hand: Leven met paradoxen en Over leven.

www.bbdb.infoReacties