Een dikke tien van Meester Mark

De mooiste kinderlogica

Auteur:   Mark van der Werf


Preview
Paperback, 14,5 x 21 cm, 160 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 12,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Wat zou een ‘geboortedag’ zijn? De dag dat je eruit floept!

En heb jij wel eens iets gekregen wat vies tegenviel? Ja … een broertje.

Briljante ingevingen, ontwapenende foutjes en lieve briefjes: Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, verzamelt de mooiste kinderlogica.

Leerkrachten en ouders delen dagelijks pareltjes die ze vinden in werkboekjes en schriften.

Voor Een dikke tien van Meester Mark, het vervolg op het succesvolle Meester Mark rekent het goed, bewaarde hij de leukste plaatjes; een paar klassiekers, die al eens op zijn populaire Facebook- en Instagrampagina’s verschenen, maar vooral gloednieuwe afbeeldingen.

Hét cadeauboek voor iedereen die opkikkert van kinderlogica.

 

 

Tags:  humor  onderwijs 


Reacties

Als je dit boek doorbladert kan het niet anders dan dat je een glimlach op je lippen krijgt. Absoluut leuk om te lezen! Perfect cadeau ook voor de juf of meester!

Oudersenzo.nl februari 2018

Tweede bundeling na 'Meester Mark rekent het goed'* van observaties en anekdotes uit het basisonderwijs – verzameld en samengesteld door de onder andere van FB en Instagram bekende Meester Mark. Een veelheid van anekdotes die te maken hebben met reacties, feedback van leerkracht aan kind (en andersom!), invallen, ontwapenende kinderlogica, assertiviteit en weerbaarheid, liefdevolle toegewijdheid, creativiteit en (onverwacht) combinatievermogen. Met hoog herkenningsgehalte en veelal in de originele vorm overgenomen: briefjes, opmerking bij werk of fout, foto of tekening – voor zover mogelijk gesorteerd in rubrieken met titels als onder andere Sorry, Afscheid, Voetbal, Slavernij, Niks en Beeter Zeifer. De vormgeving van deze paperback is strak en mooi: gedrukt op stevig papier, messcherpe afdrukken van tekeningen, werkbladen, werkstukjes, handschriften, fotografie. Uitgave die tegelijkertijd een beeld geeft van de huidige basisschooljeugd en hun perceptie van de wereld én op de (onderwijs)wereld van meesters en juffen. Ter lering ende vermaak!

Hannelore Rubie voor NBD Biblion

Voor elke juf of meester staan er herkenbare krabbels en uitspraken van kinderen in. Maar ook als je geen meester of juf bent, dan is dit een heerlijk boek om in te duiken.

Juf Rianne op Thuisleven.com, maart 2018

Op elke pagina van dit hartveroverende boekje staan mooie kindercitaten. Een dikke tien voor Meester Mark dat hij zoveel oog heeft en blijft houden voor de parels van de kindertaal. Ook dit vijfde boekje van zijn hand zorgt voor een grote glimlach.

Marianne Janssen op LeesKost.nl, maart 2018