Detox Kitchen Groenten

Verse en gezonde recepten zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker

Auteur:   Lily Simpson


Preview
Hardcover, 18 x 26,5 cm, 304 pagina's, fullcolour, Nederlands,

€ 24,99
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Detox Kitchen Groenten laat zien hoe heerlijk en veelzijdig groenten kunnen zijn. In dit boek vind je 150 simpele feel-good recepten voor 33 verschillende soorten groenten, boordevol smaak en voedingsstoffen, maar zonder zuivel, tarwe en geraffineerde suiker. Deze manier van koken ondersteunt je gezondheid en dagelijkse vitaliteit.
Een boek vol inspiratie voor vegetariërs en voor iedereen die meer wil afwisselen met groenten.

Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 The Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen een aantal deli’s in Londen, waar creatieve gezonde gerechten op de kaart staan. Eerder schreef ze samen met voedingsdeskundige Rob Hobson De Detox Kitchen Bible.

www.detoxkitchen.co.uk

Tags:  plantaardig  voeding 


Reacties

In ieder hoofdstuk staat een groentesoort centraal en krijgen we originele en goed te maken recepten voorzien van een paginagrote en smakelijke foto van het eindresultaat. De recepten zijn afwisselend voor twee of vier personen en vermelden ook het aantal calorieën. Als afsluiting is er een uitgebreide index.

J. Jabaaij voor NBD Biblion

Meer groente op tafel: het staat bij velen tussen de goede voornemens, maar inspiratie is soms ver te zoeken. Gelukkig helpt Lily Simpson een handje: 'Detox Kitchen Groenten' staat bomvol heerlijke groenterecepten.

Libelle