De Huiswerkhulp

Hogere cijfers, sneller klaar

Auteurs:   Eva Rensman  |  Hajo Schoppen


Preview
Flexicover, 14 x 19 cm, 168 pagina's, zwart-wit, Nederlands, ISBN: 9789055949786

€ 23,50
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Hoe leer je Franse woordjes? Hoe bereid je je voor op een wiskundeproefwerk? Hoe maak je een samenvatting voor geschiedenis? Je leest het in De Huiswerkhulp. De Huiswerkhulp bestaat uit twee delen: één voor leerlingen in de onderbouw van vmbo tl, havo en vwo en één voor hun ouders.

Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met het leerlingenboek. Daarin worden alle schoolvakken besproken. Er wordt uitgelegd wat je bij elk vak leert en hoe je dat kunt doen. Woordjes leren, samenvatten, presenteren, toetsen leren, plannen: De Huiswerkhulp gaat over alles wat je op school moet kunnen. De tips komen uit de praktijk: ze worden gegeven door docenten, leerlingen en ouders die over hun eigen ervaringen vertellen.

Veel ouders willen hun kinderen helpen, maar hoe kun je dat het beste doen? Kun je afgaan op je ervaringen uit je eigen schooltijd of is er te veel veranderd? En hoe krijg je pubers zo ver dat ze hun huiswerk doen? Daarover gaat het boek voor ouders. Daarnaast komen ook in dit boek alle schoolvakken afzonderlijk aan bod.

Eva Rensman heeft twee dochters. Zij werkt als journalist en tekstschrijver.

Hajo Schoppen heeft twee zoons. Hij werkt als tekst- en speechschrijver.

www.dehuiswerkhulp.nl

Tags:  brein  opvoeding 


Reacties

'De unieke combinatie - een ouderboek, een leerlingenboek -, de grote hoeveelheid praktische tips en de interviews maken het boek een aanrader voor menig ouder en leerling.'

Marloes Otten op Hebban.nl

'Gaat jouw kind na de zomervakantie naar de middelbare school? Dan is De Huiswerkhulp een leuk cadeautje om te geven. Het kan hem/haar een beetje op weg helpen in de enge wereld die de middelbare school heet.'

Felice Beekhuis op boekenbijlage.nl