De eenvoud van aandacht

Wat je zoekt is dichterbij dan je denkt

Auteur:   Cathelijne Esser


Preview
Hardcover, 13 x 19 cm, 224 pagina's, zwart-wit, Nederlands,

 8,99
 17,50
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Moeiteloos creatief zijn, flow ervaren, ook in relaties, gehoord worden, je hartkompas kunnen lezen, gemakkelijk putten uit innerlijke wijsheid, je weg vinden – zomaar wat universele behoeftes die we dagelijks willen vervullen. Door in alle eenvoud verfijnder te luisteren naar onszelf, anderen, onze leefomgeving en de natuur, krijgen we er toegang toe.

Met stilte, volledig aanwezig zijn en niet-weten als vertrekpunt, heeft dieper luisteren een transformerende invloed op alle aspecten van ons leven.

Wat voel en weet je, als je luistert?

Cathelijne Esser is als journalist een beroepsluisteraar. Ze raakte gefascineerd door de oneindige potentie van diep luisteren, en toont in dit boek zeven sporen waarlangs ze zelf dieper leerde luisteren.

www.cathelijne.com

www.ournature.nlReacties

Dit boek vereist geen blind vertrouwen in de wijsheid van de goeroe, zoals bij veel spirituele boeken. Het is ook geen spiritueel boek. “De eenvoud van aandacht” is een bron van inspiratie voor wie een leven wil dat voller geleefd wordt en - inderdaad - net even wat makkelijker verloopt. Het is een introductie in een aantal methodieken die je zelf kunt toepassen en bevat voldoende verwijzingen voor wie een bepaald thema meer wil uitdiepen.

Jeroen op lekkerlezen.net december 2018