De anti-huftermethode

Kleine overlevingsgids om het hoofd te bieden aan eikels, tirannen, halve garen en kloothommels

Auteur:   Robert Sutton


Hardcover met stofomslag, 15 x 21 cm, 148 pagina's, zwart-wit, Nederlands/Engels/Frans/Spaans, ISBN: 9789055945542

   20,00
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

‘Wat een hufter!’ Kunt u zich hier iemand bij voorstellen? Jazeker! Het is uw medewerker, uw collega, uw directeur, uzelf misschien. De vuile hufter is die onuitstaanbare, van tijd tot tijd briljante, maar altijd schadelijke persoon wiens aanwezigheid het leven, de atmosfeer en – heel vaak – de performance van een bedrijf of een organisatie verziekt. De anti-huftermethode is een boek dat dit belangrijke probleem identificeert en behandelt: de aanwezigheid en de invloed van hufters op de werkplek.

Robert Sutton laat zien dat hufters op het werk geen kleine hinderpalen maar serieuze obstakels voor succes zijn. Hij biedt strategieën voor het overleven en terugvechten in organisaties die worden geteisterd door eikels, tirannen, halve garen, kloothommels en andere schadelijke personen.

Zou het niet geweldig zijn als we door het leven konden gaan zonder mensen tegen te komen die ons met hun opmerkingen en gedrag onderuit proberen te halen? Dit boek richt zich op het verwijderen van die lui door hen erop aan te spreken als ze anderen van hun zelfrespect en waardigheid beroven.