Combinatiepakket 2 titels Willem van der Does: ‘Geluk is ook niet alles’ + ‘Zo ben ik nu eenmaal’

Auteur:   Willem van der Does


Hardcover, , 173 en 174 pagina's pagina's, zwart-wit, Nederlands,

€ 30,00
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Een prettig geprijsd combinatiepakket van twee titels van Willem van der Does, met tekeningen van Peter van Straaten die een hilarisch samenspel met de tekst aangaan.

 

Zo ben ik nu eenmaal

Sommige mensen raken door hun persoonlijkheid voortdurend in de knoei, of bezorgen hun omgeving enorme overlast. Slechts weinig mensen hebben een persoonlijkheidsstoornis, maar trekjes ervan heeft vrijwel iedereen. Die zijn dan ook heel herkenbaar – als je weet waar je op moet letten. Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen. Van dit boek zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

 

Geluk is ook niet alles

Volgens peilingen zijn bijna negen van de tien Nederlanders gelukkig. Moeten we dat serieus nemen? Want de zelfhulpboeken die u een gelukkiger leven beloven, zijn niet aan te slepen. Ook van dit boek zult u gelukkig worden. Nou ja, op zijn minst zal het u een paar amusante uurtjes bezorgen. En met een beetje geluk steekt u er ook nog iets van op.

Hoe gelukkig we ook zijn, de stress slaat steeds meer toe. Apparaten maken ons leven makkelijker en tegelijkertijd ingewikkelder. Verder moeten we van alles: afvallen, bewegen, betere relaties met onze kinderen hebben, onze passie volgen, bijblijven, voor onze belangen opkomen, betere seks hebben en vooral met minder geen genoegen nemen.

Hoe doe je dat? Hoe vergroot je de kans om gedrag aan of af te leren? Wat kan helpen is kennis van een overzichtelijk aantal principes van gedragsverandering. In dit boek worden die principes uitgelegd en toegepast.

 

Willem van der Does is hoogleraar Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden.