Hannah werkte 15 jaar voor de rijksoverheid, bij de ministeries van VROM en BiZa als wetenschappelijk beleidsmedewerker, en bij het Rijks Opleidings Instituut als opleidingsmedewerker, hoofd afdeling Trainingen en hoofd van de afdeling Opleidingskundige Ondersteuning van de rijksdienst. Daarna was zij senior adviseur bij een extern adviesbureau.

In 1989 startte zij Nathans Adviesbureau voor Organisatie en Opleiding BV. Dit bureau was gespecialiseerd in het adviseren, trainen en coachen van adviseurs.
In 1993 begon zij als een der eersten in Nederland met het enneagram te werken. Zij ontwikkelde mede de Nederlandse versie van het Enneagram Professional Training Program (EPTP), een internationale opleiding voor professionals, en was een van de docenten.

In 2007 ging Nathans Adviesbureau, waarvoor inmiddels een team van 15 personen werkzaam was, op in Rijnconsult, waar het als NathansRijnconsult wordt voortgezet. Hannah blijft aan het bureau verbonden.  In 2008 richtte zij HaMakor op, centrum voor Joodse spiritualiteit, zie www.hamakor.nl, en Tikkoen, voor psychospirituele en transpersoonlijke ontwikkeling, zie www.tikkoen.nl.  Zij was mede-oprichter van Weshachanti betocham, een kleine chavurah waar zij diensten leidt, en rabbijn van kehilat Beit ha’Chidush (Huis van Vernieuwing), een onafhankelijke Joodse gemeente in Amsterdam, geassocieerd met Liberal Judaism in de UK. Zij leidt HaMakor, Centrum voor Joodse Spiritualiteit. Zij geeft les in Joodse onderwerpen, geeft spirituele begeleiding en pastorale zorg, ontwerpt en begeleidt geïnspireerde levenscyclus ceremonies en rituelen, en leidt diensten en shabbatons.