Scriptum op Manuscripta 2012

28-08-2012

Aankomende zaterdag en zondag start op de jaarlijkse boekenbeurs Manuscripta het nieuwe boekenseizoen. Er zijn veel interviews met schrijvers, van Geert Mak tot Carlos Ruiz Zafón en van Renske de Greef tot Michelle Paver. Er zijn verhalenvertellers en ‘spoken word acts’. Er zijn boekverfilmingen, boekenapps en games. En bovenal is er veel dat de bezoeker zelf kan doen, zoals de workshop ‘ikjes’ schrijven en je eigen manuscript pitchen.

Uiteraard is Scriptum ook aanwezig. Je vindt ons in de Gashouder bij standnummer 5. Da's vlakbij de ingang. In onze stand kun je op zaterdag het nieuwe boek 'Brieven van mijn ziel' van Chantal van den Brink door haar laten signeren. Op zondag is Frank Schaper, auteur van '100% Zelfvertrouwen', in de stand om zijn boek te signeren. Tevens zal hij in de Gashouder 2 dit nieuwe boek presenteren.

Naast deze presentaties en signeersessies zullen we een selectie van onze boeken te koop aanbieden. Hieronder alvast een aantal titels die we dit weekend naar Manuscripta meenemen:

 

Share |