Gratis ebook Kies en ze kiezen jou

05-07-2012

Auteur Judith Webber roept kiezers op pure keuzes te maken

Op 12 september mag heel Nederland weer naar de stembus. Veel kiezers hebben echter nog geen idee op wie ze gaan stemmen. Dat komt deels door de vage en overlappende partijprogramma’s. En dat terwijl kiezers nu meer dan ooit op zoek zijn naar echtheid, vertrouwen en verbinding. Om een pure keuze bij de stembus te maken biedt auteur Judith Webber als steuntje in de rug haar ebook 'Kies en ze kiezen jou' gratis aan.

In deze tijd zijn er meer zwevende kiezers dan ooit en dat is natuurlijk helemaal niet gek. Bijna geen enkele partij durft meer stelling in te nemen namelijk, duidelijk te zijn in waar ze wel en niet voor staan. Het lijkt wel alsof het cynisme nu ook de verkiesbaren te pakken heeft, in plaats van alleen de kiezers. Je moet tenslotte om duidelijk te zijn wel ergens in geloven.

‘Wat mij opvalt is dat steeds minder mensen geloven dat er echt dingen veranderd kunnen worden. In de kern denk ik dat de meeste politici erg zijn afgedreven van hun eigen idealen, waarmee ze ooit wel de politiek in gingen. Daarbij zie ik veel politici gaan uithalen naar andere partijen, in plaats van te geloven in hun eigen kracht. Hoe minder pure keuzes ze durven te maken, hoe verder ze van zichzelf afdrijven. En dat je met een verhaal dat je zelf niet eens gelooft, geen mensen overtuigt, is logisch,’ aldus Webber.

Magneetwerking
Volgens Webber is het tijd om weer duidelijk te worden, vanuit jezelf te praten en vanuit een heldere basis weer opnieuw partijen te vormen. Magneetwerking werkt namelijk alleen maar als je heel duidelijk bent. Judith Webber: ‘Ik help graag kiezers met meer helderheid keuzes te maken en daarom hebben Scriptum en ik een leuke zomeractie voor m'n ebook 'Kies en ze kiezen jou' bedacht. Tien dagen lang is het ebook gratis te downloaden vanaf Scriptum.nl. Lees 'm, laat 'm op je inwerken, verspreid 'm en maak een pure keuze, zou ik zeggen!’

Om haar visie op de politiek kracht bij te zetten, gaat Webber haar fysieke boek aanbieden aan de nummer 1 en 2 van de kieslijsten, het wordt tenslotte ook tijd dat zij pure keuzes gaan maken. Nu is het moment om duidelijk te worden!

Ebook-actie
Deze actie is afgelopen.

Share |