Crisisproof EK-vaderdag cadeau

12-06-2012

Zo nu en dan spelen we bij Scriptum weleens in op de actualiteit. Met het boek Achter het net slaan we drie actuele vliegen in één klap. Want wil je dankzij de crisis toch een voetbal gerelateerd Vaderdag cadeautje geven, dan scoor je met dit fotoboek een genadeloze hattrick. Hieronder doen we alvast verslag van jouw score verloop. Van Persie en Huntelaar: eat your heart out.


1-0

Vaders geven niet zoveel om Vaderdag. En zeker met de EK-wedstrijd tegen Portugal aanstaande zondag op het program heeft pappa hele andere zaken aan zijn hoofd. Je kunt hier in mee gaan en Vaderdag ook gewoon vergeten. Koop je echter toch een Vaderdag cadeautje? Dan is het verrassingseffect des te groter. Als ware het een onverwachte counter over de linker flank. De glimlach die je met het nog onuitgepakte cadeautje op je vaders gezicht tovert, zet je moeiteloos op een 1-0 voorsprong.


2-0

Als na het uitpakken blijkt dat pappa niet wéér een zelfgemaakte tekening gekregen heeft, maar een heus boek met foto’s en verhalen over het grootste voetbaltoernooi ter wereld, kun je met je shirt over je hoofd naar de cornervlag rennen: 2-0! Hoe komt het dat Nederland tussen 1938 en 1974 nooit op een WK was? Waarom was er een voetbaloorlog tussen Argentinië en Engeland? Kan de Belgische doelman Jean-Marie Pfaff zwemmen? En hoe zag de hotelkamer van de Nederlanders er in 1974 uit? Dát staat niet altijd op de foto, maar het wordt pappa wel uitgelegd in Achter het net.


3-0

Het laatste doelpunt valt omdat je niet alleen aan je vader maar ook aan jezelf gedacht hebt. In plaats van de oorspronkelijke prijs van €19,90 kost dit cadeau je slechts €4,95. Het is namelijk een boek uit de Vintage afdeling van Scriptum. Hier vind je prachtige pareltjes tegen grote kortingen. In tijden van crisis geen overbodige luxe.

Bestel direct het boek Achter het net!

 

Share |