Kies en ze kiezen jouEen praktische gids om pure keuzes te maken

Judith Webber
Status:Verschenen
2012 - Onze prijs € 14,95

Kies en ze kiezen jou bestellen
Kies en ze kiezen jou toevoegen

Kies en ze kiezen jou geeft geen kant-en-klare antwoorden, maar draait juist om drie vragen; vragen die vreselijk simpel zijn, maar essentieel om keuzes te kunnen maken én verantwoorden. Ze helpen de mate van match bepalen tussen mens en werk, én tegelijkertijd je bedrijf met een geloofwaardig verhaal neer te zetten. Een verhaal dat klopt, waar zowel medewerkers als klanten zich aan kunnen verbinden. En dat is hard nodig in deze tijd van crisis. Mensen zijn nu meer dan ooit op zoek naar echtheid, naar vertrouwen, naar verbinding. Een inspirerend boek voor iedereen die pure keuzes wil maken bij alles wat hij onderneemt – keuzes die beklijven.

"Ik vind het een heel praktisch en vooral ook herkenbaar boek. De herkenning alleen al zet je aan tot nadenken over hoe je dingen anders kunt aanpakken of over hoe je tot actie kunt overgaan om je dromen na te jagen. Bovendien vind ik het heel mooi vormgegeven. Complimenten!"
VVD-Kamerlid Ingrid de Caluwé

"Met veel plezier heb ik het tweede boek van Judith gelezen. Fijne balans tussen vorm en inhoud. De toon is toegankelijk en de praktische handvatten zijn goed toepasbaar. Allemaal ingrediënten die nodig zijn om op jouw zakelijke pad je hart te volgen!"
Fabienne de Vries – Toute Media – Twitter: @FabiennedeVries

"Judith weet in dit gepassioneerde boek op treffende wijze af te rekenen met de mythe ‘kiezen voelt als verliezen’. Met inspirerende pragmatiek helpt ze je voorgoed van je ‘kies-pijn’ af! Complimenten!"
Jan van Setten – auteur van de bestsellers De klantenfluisteraar en Hoe krijg ik ze zover?

 

Paperback | 160 pagina's | Kleur: fc | Taal: Nederlands | Afmetingen: 165x165 | ISBN: 9789055948796

Share |