Laat jezelf zien!

Tips voor puur ondernemen

Auteur:   Judith Webber


Flexicover, 16,5 x 16,5 cm, 192 pagina's, fullcolour, Nederland, ISBN: 9789055947591

€ 6,99
€ 14,95
Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Succes als ondernemer krijg je niet alleen door je kennis en kunde, maar om wie je bent en wat je betekent voor je klanten. Als het hele plaatje – binnen- en buitenkant – matcht, ben je ‘puur’. Hierdoor ervaar je je eigen kracht ten volle, krijg je voldoening uit je ondernemerschap en volgt succes vanzelf.

Aan de hand van zeven verschillende thema’s laat Judith Webber zien hoe je puur kunt ondernemen: hartsmotief, richting, focus, openen, magneetwerking, flow en groei. Ontwikkel je je als ondernemer langs deze thema’s, dan breng je moeiteloos warmte en diepte aan in jouw verhaal. De boodschap: laat jezelf zien! Jouw verhaal is tenslotte de basis om echt verbinding te maken met de ander.

Judith Webber (1975) is eigenaar van PureHuman en ziet het als haar missie om de wereld puurder te maken. Zij doet dit als coach, trainer, schrijver en spreker.

Tags:  puurondernemen 


Reacties

'Judiths prachtige boek is een heel toegankelijke en inspirerende gids voor succes en geluk als zelfstandig ondernemer, maar eigenlijk is haar eigen verhaal en avontuur het interessantst. Omdat Judith is waar ze over schrijft verslind je haar boek en haar tips. Omdat je voelt dat het klopt!'

Huub van Zwieten - droombaangoeroe en auteur van Het merk IK