Geen tijd, geen geld, toch doen

Waanzinnige plannen realiseer je zo

Auteur:   Marcel van Driel


Flexicover, 16,5 x 16,5 cm, 144 pagina's, zwart-wit, Nederlands, ISBN: 9789055949779

 5,99
 12,50
Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

We hebben allemaal ooitdromen. Ooit loop ik de marathon, ooit schrijf ik een boek, ooit begin ik een camping. Toch voeren we de meeste dromen niet uit. Dat komt door onze nooitangsten.

‘Ik ben een oude man en heb vele zorgen gekend, maar de meeste daarvan vonden nooit plaats.’
– Mark Twain

De redenen waarom we onze dromen en plannen niet uitvoeren zijn altijd hetzelfde: we hebben geen geld, geen tijd, geen lef. Het kan eigenlijk gewoon niet. Of: ik kan het niet. En dat weten we heel zeker.

Dit boek gaat dwars door alle argumenten heen. Aan de hand van voorbeelden loodst Marcel van Driel je door alle bullshit heen die je tegenhoudt. Daarna is het aan jou: ga je beginnen of niet? Ben jij bereid alles te geven, alles op het spel te zetten om de wereld te laten zien dat het wel kan? Dat JIJ het wel kan?

Na het lezen van dit inspirerende en motiverende boek zijn geen geld en geen tijd geen excuus meer! Een aanrader om cadeau te doen aan iedereen met een ooitdroom.

Marcel van Driel opende in vier maanden de grootste cd-romwinkel van Nederland, organiseerde én verbrak met honderd man het wereldrecord filmkijken, schreef meer dan vijftig boeken en haalde via crowdfunding 17.000 euro op voor zijn eerste volwassenenroman.Reacties

'Dit boek laat zien dat het hebben van geen tijd en geen geld niet in de weg hoeft te staan om je dromen te verwezenlijken, of hoe het boek het noemt: je waanzinnige plannen. De auteur heeft meer dan vijftig boeken geschreven en heeft het waanzinnige plan uitgevoerd om het wereldrecord filmkijken te verbreken. Het boek is opgedeeld in drie delen: tijd, geld en toch doen. Deze hoofdstukken maken korte metten met al je argumenten en tegenwerpingen om je plannen uit te voeren. Het is een goed geschreven, beknopt en overzichtelijk boek en elk hoofdstuk bevat oefeningen die tot nadenken stemmen. Bevat informatie over de auteur en zijn lezingen. Gebonden uitgave in klein, vierkant formaat; normale druk.'

NBD Biblion recensie door Danielle Bakker