Taaltoerisme als E-book

TaaltoerismeFeiten en cijfers over 53 Europese talen

Gaston Dorren
Status:Nieuw
2012 - Onze prijs € 9,99

Taaltoerisme bestellen
Taaltoerisme  als E-book bestellen

 Je kúnt de vele talen van Europa beschouwen als een hindernis voor de reiziger. Net zoals je de Alpen kunt zien als een hindernis op weg naar Italië. Maar daarmee doe je de Alpen én de talen tekort, zo laat dit boek zien in 53 korte, puntige hoofdstukken. Talen zijn juist bezienswaardigheden om je eindeloos over te verbazen en ademloos aan te vergapen. Elke dag geopend, toegang gratis.

Op de website taaltoerisme.nl vind je nog allerlei extra's: aanvullende hoofdstukken, geluidsopnames van diverse talen, rectificaties, informatie over de auteurs en meer.

Gaston Dorren was op 19 april twee uur lang te gast bij het Radio 1 programma Casa Luna. Beluister hier deel 1 en deel 2 van die uitzending.

Reacties op *Nieuwe tongen*, het vorige boek over taal van dezelfde schrijver:

'Meer dan interessant en uiterst vermakelijk boek.' - De Telegraaf

'[…] aanstekelijk enthousiasme en opvallend stoepende stijl. […] Voor taalliefhebbers is *Nieuwe tongen* een aanwinst, die tussen andere populariserende boeken op dit gebied opvalt doordat de technische kant van taal, het mechaniek van klanken en constructies, er niet in verwaarloosd wordt. […] *Nieuwe tongen* is een verrassend rijk, leesbaar boek over taal – niet alleen die van migranten.' – de Volkskrant

'Zelden een boek over (echte) taalkundige zaken gelezen dat zo goed en helder geschreven is.' – Jan Stroop, taalkundige

 


NB Deze titel is beschikbaar als eBook in epub-formaat.

Kleur: | e-Book type: epub | Taal: Nederlands | ISBN: 9789055940967

Share |De door ons geleverde eBoeken worden voorzien van een beveiliging die watermerk beveiliging heet. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (uw naam op iedere pagina) en onzichtbare kenmerken. Persoonlijke informatie die door onze klanten aan ons wordt verstrekt in het kader van de aankoop van eBooks wordt door ons allereerst gebruikt voor het normale orderproces. Daarnaast gebruiken wij die informatie uitsluitend in combinatie met de watermerk beveiliging om inbreuk op auteursrechten/copyrights tegen te gaan. Watermerk beveiliging maakt het mogelijk om misbruik achteraf aan te tonen en op te sporen. Bij het College bescherming persoonsgegevens hebben wij de verwerking van deze gegevens gemeld onder nummer m1471840